باتری میتسوبیشی اوتلندر

4.7
(86)

مشخصات باتری میتسوبیشی اوتلندر چیست؟

نوع میتسوبیشی اوتلندرباتری اصلباتری جایگزین
میتسوبیشی اوتلندر 2016 به قبل60 آمپر پایه بلند قالب D2370 آمپر پایه بلند قالب D26
میتسوبیشی اوتلندر 2016 به بعد70 آمپر پایه بلند قالب D26
میتسوبیشی اوتلندر هیبرید45 آمپر پایه بلند قالب B24

آنچه در مورد باتری مناسب میتسوبیشی اوتلندر باید بدانید

باتری فابریک میتسوبیشی اوتلندر چند آمپر است؟

شرکت خودروسازی میتسوبیشی بر روی اوتلندر باطری 12 ولت و 60 آمپر نصب میکند. اما برای عملکرد بهتر باطری میتوانید باطری 70 آمپر هم نصب کنید.

بر روی خودرو میتسوبیشی اوتلندر مدل 2016 به بعد تنها باتری 70 آمپر قابل نصب است.

همچنین بر روی خودرو میتسوبیشی اوتلندر هیبرید تنها باتری 45 آمپر قابل نصب است.

طول عمر باطری میتسوبیشی اوتلندر

باطری بر روی ماشین میتسوبیشی اوتلندر در حدود دو تا سه سال کار میکند. البته این مدت با توجه به شرایط نگهداری باطری و نوع استفاده از باطری تغییر میکند.

بهترین باتری مناسب میتسوبیشی اوتلندر

بهترین باطری مناسب میتسوبیشی اوتلندر از نظر کیفیت و آمپر باطری 60 آمپر اتمی برنا باتری میباشد.

نشانه های خراب شدن باطری میتسوبیشی اوتلندر

  • استارت نزدن ماشین بعد از این که ماشین چند ساعت میخوابد.
  • قطع شدن برق از پشت آمپر.
  • سنگین استارت زدن.

از نشانه های خراب شدن باطری میتسوبیشی اوتلندر هستند.

باتری میتسوبیشی اوتلندر چند آمپر است؟

مشخصات باتری مناسب خودروی میتسوبیشی اوتلندر

اگر به دنبال باطری مناسب برای خودروی میتسوبیشی اوتلندر هستید در ابتدا باید بدانید چه آمپری برای آن مناسب است.

برای خودرو میتسوبیشی اوتلندر باطری 60 آمپر تا 70 آمپر ساعت پیشنهاد میشود.

باتری میتسوبیشی اوتلندر

مشخصات باتری ماشین میتسوبیشی اوتلندر

  • ولتاژ : 12 ولت (V)
  • آمپرساعت : 60  آمپر (AH)
  • حداکثر فضا برای باتری ( طول×عرض×ارتفاع ) : 24.2*17.5*19 سانتی متر (CM)
  • نوع باتری : هر دو نوع اسید شارژ و سیلد را می توان نصب کرد.

بهترین نوع باتری میتسوبیشی اوتلندر کدام است؟

باتری ها بر اساس ساختار به دو نوع تقسیم می شوند. سیلد و غیر سیلد ( اسید شارژ ) که به آنها اتمی و معمولی هم گفته می شود. این باتری ها با توجه به تفاوت هایی که در ساختار دارند، در مقایسه با یکدیگر مزایا و معایبی هم دارند.

تعمیرکاران با توجه به ویژگی های متفاوتی که باتری های اسید شارژ و سیلد دارند، در خصوص انتخاب آنها برای خودروها همواره اختلاف نظرهایی داشته اند. برخی از آنها با توجه به این که شرکت سازنده، باتری نوع اسید شارژ را روی این خودرو نصب می کند، توصیه می کنند که این نوع باتری مناسب ترین باتری میتسوبیشی اوتلندر است.

ویژگی های باتری های اسید شارژ و سیلد

باتری های سیلد و اسید شارژ در ویژگی هایی نظیر وزن، قدرت استارت و شیوه نصب مشترک هستند اما تفاوت هایی دارند؛

قیمت باتری اسید شارژ پایین تر از قیمت باتری سیلدی است اما نیاز به بررسی و نگهداری دارد. شش درب کوچک دایره ای روی سطح این نوع باتری وجود دارد که می بایست راننده چند وقت یک بار آنها را باز کرده و در صورت مشاهده کاهش سطح اسید (الکترولیت) باتری، به آن آب مقطر اضافه کند.

باتری های سیلد گران تر هستند اما به دلیل اتمی بودنشان بیشتر عمر می کنند و در عین حال نیاز به بررسی دوره ای هم ندارند. نشانگر یا به اصطلاح چشمی به کار رفته در سطح بیرونی این نوع باتری، راننده را از سطح اسید موجود در باتری مطلع می کند؛ دلیل عدم نیاز به بررسی دوره ای این نوع باتری هم همین است.

حداکثر آمپر باطری برای میتسوبیشی اوتلندر

توجه داشته باشید که بر روی میتسوبیشی اوتلندر باطری تا 70 آمپر میشود نصب کرد ولی بیشتر از باطری 70 آمپر به هیچ وجه برای میتسوبیشی اوتلندر توصیه نمیشود.

نشانه های تمام شدن عمر باطری میتسوبیشی اوتلندر

  • استارت نخوردن ماشین و روشن نشدن.
  • نیامدن برق پشت آمپر.
  • تق تق کردن استارت موقع استارت زدن ماشین.

گارانتی باتری برنا

در مورد باطریهای ایرانی تمام گارانتیها شرکتی میباشند. یعنی شما از هر کجا این باطری را خریده باشید برای استفاده از گارانتی باید به نمایندگی برنا باتری در تهران مراجعه کنید. این روزها با تدابیری که اندیشیده شده است شرکتها موظف به ارائه گارانتی به بهترین شکل و کمترین مشکل برای مشتری شده اند و شرکتهای داخلی اگر معتبر باشند مثل صبا باتری، سپاهان باتری، برنا باتری گارانتی را انجام خواهند داد.

باطری اصلی ماشین میتسوبیشی اوتلندر را از کجا بخریم؟

شرکت تولیدی برنا باتری در سال 1369 با توجه به كمبود شديد باتري خودرو در كشور و در شرايطي كه تنها يك توليد كننده باتري خودرو دولتي در كشور وجود داشت تاسیس و از سال 1373 به بهره برداری رسید.

به دنبال استقبال چشمگير مصرف كنندگان از كيفيت محصولات توليدي برنا باتری و همزمان با افزايش تقاضاي باتري در كشور، اين شرکت به طور مستمر اقدامات و تمهيدات لازم را در زمينه افزايش كمي و كيفي توليدات و تنوع محصولات خود بعمل آورده و به منظور كامل شدن زنجيره توليدات اعم از پوسته باتري، صفحات سربي و… چندين واحد توليدي جديد به واحدهاي قبلي افزود و در حال حاضر مجموعه كارخانجات برنا باتري به يك مجتمع عظيم صنعتي و ارزشمند انواع باتري خودرو در کشور تبديل گرديده است.

برای میتسوبیشی اوتلندر باتری 60 آمپر برنا باتری مناسب است.

با توجه به کیفیت بسیار بالای برنا باتری نسبت به باقی برندها، برنا باطری گزینه مناسبی خواهد بود.

ما در تلاشیم تا به صورت تمام وقت و در تمامی ایام خدمات فروش اینترنتی برنا باتری را ارائه دهیم.

تمامی خدمات ما با ارسال و نصب رایگان در محل خواهد بود در نتیجه خرید باتری برنا به صورت اینترنتی باعث صرفه جویی در وقت و هزینه شما خواهد شد.

قیمت باتری 45 آمپر برنا باتری

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

بین 1 تا 5 ستاره نمره دهید

4 دیدگاه دربارهٔ «باتری میتسوبیشی اوتلندر»

  1. سلام من درحال رانندگی بود که گاز خوردن ماشین ضعیف شد وبعد چند دقیقه ماشین خود به خود خاموش شدالانم هر چی استارت میزنم دیگه روشن نمیشه راهی هست که مشکلم حل بشه؟

    1. با سلام
      سولفاته شدن باتری زمانی اتفاق می افتد که برای مدتی از باتری استفاده نشود یا شارژ کافی نداشته باشد.
      ممکن است این پدیده به دلیل مجاورت پلیت با هوا و به دلیل کاهش سطح الکترولیت اتفاق بیفتد با یک باتری نو با الکترولیت پر شده و بدون شارژ شدن و استفاده انبارش شود.
      عوامل فوق باعث بروز پدیده سولفاته شدن است. وقتی پلیت باتری سولفاته شود (بسته به میزان سولفاته شدن پلیت) از قدرت شارژ پذیری باتری کاسته می شود و در صورت شدید بودن میزان سولفاته شدن در مواردی باتری قابل شارژ نبوده و بایستی آنرا عوض نمود.
      ورقه های سربی درون باتری عامل تعیین کننده سلامت باتری هستند، از واکنش اسید سولفوریک و این ورقه های سربی “جریان” در باتری تولید می شود. زمانی که باتری در حال تخلیه شدن باشد، سولفات موجود در باتری بر روی این ورقه های سربی جمع شده و باتری توانایی خود را برای تولید کردن جریان برق از دست می دهد.
      با گذشت زمان این سولفات های انباشته شده برای همیشه و به صورت دائمی به ورقه ها چسبیده و مانع از این می شوند که باتری توانایی ذخیره الکتریسیته را داشته باشد.
      عوامل گوناگون مثل شارژ ناقص، رانندگی های مکرر در مسافت های خیلی کم، شارژهای مکرر و بیش از حد و … موجب سولفاته شدن باتری ماشین می شود.
      بسته به میزان سولفاته شدن پلیت از قدرت شارژ پذیری باتری کاسته می شود و در صورت شدید بودن میزان سولفاته شدن باتری قابل شارژ نبوده و بایستی آن را تعویض نمود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس با ما و سفارش باتری